Dec 3rd Decemberske akcije domen

Vstopili smo v veseli december v čas obdarovanja. V tem mesecu smo tudi mi pripravili za vas nekaj daril in objavljamo prvo, velika akcija domen v mesecu decembru. Registrirajte si svojo: http://podpora.spletnaabeceda.si/domainchecker.phpZnižane cene domen bodo veljale do 30.12.2014. Velja le za registracijo domene za 1 leto. V primeru da ... Preberi vse »

Dec 2nd Izberite si PHP verzijo, katero želite oz. potrebujete

Vse PHP verzije na enem mestu. Za vse aplikacije, tiste malo starejše, tiste trenutno aktualne in tiste, ki šele nastajajo. Verzijo katero želite uporabljati oziroma potrebujete, lahko izberete sami preko nadzorne plošče spletnega gostovanja. ... Preberi vse »

Nov 28th Črni petek in spletni ponedeljek ugodnosti!

Spoštovani,za vas smo v dneh od 28.11.2014 do 1.12.2014 pripravili neverjetne popuste na .SI domene in pakete spletnega gostovanja.Promo koda: BF&CM-L = -90% (na voljo je 20 kuponov, uporabite ga lahko samo enkrat, prizna se samo na en paket gostovanja, velja le za nova naročila)Promo kodo se lahko uveljavi pri paketu gostovanja LUNA + .SI ... Preberi vse »

Nov 13th Obvestilo: Nadgradnja strežnikov zaključena

Obveščamo vas, da smo zaključili z nadgradnjo strežnikov na katerem gostujejo vaše spletne strani. Kot omenjeno v prvotnem obvestilu smo nadgradili PHP verzijo na 5.4 (ki je sedaj prednastavljena na strežniku) MYSQL strežnik na verzijo na 5.5 Dodatno pa je bilo na vseh strežnikih še nameščen Mod Security Mod Deflate Na ... Preberi vse »

Nov 10th Obvestilo o posodobitvah strežniške programske opreme

--------- Nadgradnja programske opreme strežnikov --------- Obveščamo vas, da bomo v prihodnjih dneh izvajali nadgradnjo programske opreme strežnika na katerem se nahaja vaš račun spletnega gostovanja. Nadgradila se bo MYSQL podatkovna baza na verzijo 5.5 ter posodobitev prednastavljene verzije PHP-ja, na PHP5.4. V kolikor vaša ... Preberi vse »

Nov 4th Akcija domen v mesecu novembru 2014

V mesecu novembru, smo za Vas pripravili akcijo registracije domene, za 1 leto. Prepričani, da je ne bi želeli zamuditi.  DOMENA AKCIJA PRIHRANEK REDNA CENA AKCIJA DO .EU 4.50 € 4.50 € 9.00 € 30.11.2014 .BIZ 3.90 € 8.10 € 12.00 € 30.11.2014 .ORG 4.90 € 7.10 € 12.00 ... Preberi vse »

Mar 28th Nedelovanje nekaterih storitev pri .SI domenah

Obveščamo vas da bo v času od nedelje 29.4.2014 (od predvidoma 9 ure) do ponedeljka 31.3.2014 (predvidoma do 12 ure), moteno delovanje nekaterih storitev povezanih z .SI domenami. Razlog je na strani ARNESA ker bo prišlo do menjave EPP strežnika in bo vplivalo na vse registrarje .SI domen.Samo moteno delovanje NE bo vplivalo na ... Preberi vse »

Mar 27th Preverjanje email naslova pri nekaterih domenah

S 1.1. 2014 je stopil v veljavo novo pravilo s strani ICAAN-a ki zahteva da se v primeru registracije domene (novi email naslov, ki še ni na njihovem seznamu), ob spremembi kontakta obstoječe domene ali v primeru zamenjave registraja domene, preveri oz. overi email naslov s strani lastnika domene (admin email naslov).To pravilo velja za ... Preberi vse »

Jan 31st NOVO: SMS obvestila/obveščanje

Spoštovani!Z veseljem vas obveščamo, da imajo od danes naprej naši uporabniki dodatno brezplačno možnost za obveščanje o poteku spletnega gostovanja in/ali domen, preko SMS obvestila (sporočila). Navodila kako vkljčiti to možnost pa se nahajajo na tem naslovu: Nastavitev SMS obveščanja.Vaša ... Preberi vse »

Dec 8th Posodobitev ponudbe VPS strežnikov

Z veseljem vas obveščamo, da smo pred nekaj dnevi objavili prenovljeno in bistveno razširjeno ponudbo VPS strežnikov oz. VPS gostovanja. Okvirni pregled ponudbe smo predstavili na spletni strani Spletne ABeCeDe - VPS strežnik, za ogled celotne ponudbe pa vas vabimo k ogledu spletne strani - VPS-Gostovanje.euNekaj lastnosti in ... Preberi vse »