--------- Nadgradnja programske opreme strežnikov ---------

Obveščamo vas, da bomo v prihodnjih dneh izvajali nadgradnjo programske opreme strežnika na katerem se nahaja vaš račun spletnega gostovanja. Nadgradila se bo MYSQL podatkovna baza na verzijo 5.5 ter posodobitev prednastavljene verzije PHP-ja, na PHP5.4.

V kolikor vaša skripta/spletna stran ne deluje dobro z PHP 5.4 potem imate preko nadzorne plošče cPanel možnost zamenjati verzijo PHP-ja, na tisto, ki bo primerna za vašo spletno stran. Kako to storite je prikazano na vodiču: Sprememba PHP verzije na vašem računu gostovanja.

Opozorilo: V času nadgradnje je verjetnost, da servisi strežnika nekaj minut ne bodo delovali.

Nadgradnje se bodo izvajale po 22 uri.


Uporabnike strežnika katerega bomo posodabljali, pa bomo obvestili pred pričetkom del ter po zaključku opravljenih del. Stanje posodobitev strežnikov in kdaj so dela načrtovana, lahko spremljate tudi na tem naslovu: Načrtovana dela na strežnikih.
--------- Nov izgled cPanel nadzorne plošče ---------

Z posodobitvijo cPanel-a je na voljo tudi nov izgled nadozrne plošče. Kako zamenjati na nov izgled in predogled kako nadzorna plošča izgleda si lahko ogledate na tem naslovu: Paper Lantern nov izgled cPanel nadzorne plošče spletnega gostovanja
--------- Vprašanja ---------

V primeru dodatnih vprašanj ali za obvestila morebitnih težav na spletni strani po posodobitvi nas kontaktirate preko zahtevka za podporo ali preko email-a na podpora@spletnaabeceda.si (da je email dostavljen morate uporabiti tisti email naslov/e katerega imate navedenega na vašem uporabniškem računu na http://podpora.spletnaabeceda.si - to je tudi email na katerega ste prejeli to obvestilo) 
Želimo vam lep in prijeten dan ter uspešen delovni teden.Monday, November 10, 2014

« nazaj